Hvad er Sentura? | Indeks | Abonnement | Forhandlere | Links | Notits | Hjem

 M A G A S I N   L I T T E R A T U R   O G   L E V E N D E   B I L L E D E R               w w w . s e n t u r a . d k

 

Publiceret d. 29.7.2006
[Opdateret d. 17.8.2006]

APPETIZER
Sentura #21
Dobbeltudgave
Udkommet 17. august 2006


VIL DU LÆSE?
Bestil bladet online eller send en mail på sentura@sentura.dk


PRESSEEKSEMPLAR?
Skriv til redaktionen på sentura@sentura.dk

 

Forside til Sentura #21. Layout: Trine Münster Swendsen. Klik for at bestille online.21


Hjertelig velkommen til et nyt nummer af Sentura.
Det enogtyvende.

Med dette nye nummer i dobbeltudgave og nyt format er det med glæde og stor tilfredshed, at vi endnu engang kan byde på et herligt genremix. På de 108 sider kan du således møde essays, digte, vignetter, tegneserier, fotografier, radiodrama og så mange andre spændende og uforudsigelige ting, der viser, at kun fantasien sætter grænser for mulighederne.

Sentura #21 har kækt og indlysende fået tallet 21 som tematisk omdrejningspunkt – et tal som alle bidrag på en eller udfordrer:

Tag et dybt åndedrag, og lad dig forføre af Maria Finns fotografiske skildringer af det moderne menneskes vilkår i det 21. århundrede, grin med Jens Blendstrup i en monster-erindring fra ungdommens 21. år. Læs med, når Anne Marie Mai, Bent Fausing og David Favrholdt reflekterer over det 21. århundredes udfordringer inden for litteratur, kunst og politik. Oplev 7x3 sms-digte af unge talenter såvel som etablerede lyrikere, der har taget de 160 tegn til sig som en begrænsning med uanede muligheder.

Tag med til steder, du normalt ikke færdes. Tag med til månen og et aflyttet København. Tag med til 2x 10½ usete ting i byen og provinsen. Få viden om de 21 længste filmtitler i film og nyere dansk litteratur. Læs om krimien som det 21. århundredes store genresucces og om James Bond, den evige yngling, i film nr. 21 om den britiske superhelt.

Vær med til at fejre alderen og tallet 21. Tag med en tur rundt om 21 som tal, som tekst, som billedkunst. Velkommen til Sentura. God læselyst med 21-tallets mysterier.

Sentura #21 er udkommet 17. august, 108 herlige sider for kr. 85,-


Med venlig hilsen
Redaktionen


Magasinet Sentura udgives af foreningen Sentura og er udkommet siden 1998.
Læs mere om vores profil

 

[ t o p ]       [ h j e m ]