Hvad er Sentura? | Indeks | Abonnement | Forhandlere | Links | Notits | Hjem
 M A G A S I N   F O R   L I T T E R A T U R   O G   L E V E N D E   B I L L E D E R                 w w w . s e n t u r a . d k  

Publiceret d. 21.8.2006
[Opdateret d. 2.10.2006]

KONKURRENCE
Skriv om dit bedste læsested. Frist 1. oktober 2006. Send til 21@sentura.dk.

NB! Der har desværre været bøvl med mailadressen, men det skulle være ordnet nu.
Har du sendt dit bidrag til 21@sentura.dk, er alt i orden. 

Af
Red.
Forside til genudgivelsen af Marianne Larsens 21 digte. Hvis du skriver om dit yndlings-læsested, er det måske dig, der får et signeret eksemplar af bogen tilsendt.

Og præmien er et signeret eksemplar af Marianne Larsens 21 digte...

21 digte var Marianne Larsens tredje bog; men faktisk hendes første rendyrkede digtsamling – de foregående bestod overvejende af prosa (med enkelte digte ind imellem).

Den kom oprindeligt helt tilbage i 1972 på undergrundsforlaget Jorinde & Joringel. I 2005 valgte forlaget Bebop at udgive den i sin serie med næsten uopdrivelige førstebøger, der også har indbefattet genudgivelser af bl.a. Uffe Harder, Per Kirkeby og Karen Stougård Hansen.

Marianne Larsen udtalte i 1983 til Jyllands-Posten: "Jeg bruger ofte den arbejdsmetode ved hjælp af overraskende billeder at fremstille en anden logik, end den gængse. Herved sættes den gamle logik i et lys, der viser det uholdbare og usikre ved den. Og det igen viser læserne, at intet på forhånd er givet".

Digtsamlingen indeholder 21 digte og Marianne Larsen var ved udgivelsen 21 år. Deraf også titlen.

Marianne Larsen har med stor venlighed signeret bøgerne. Til ekstra glæde for de heldige vindere.*

RELEVANTE LINKS:

Tre senturister fortæller om deres bedste læsested...

Læs lederen til Sentura #21 – og hvad det er for noget med lige præcis tallet 21...

Læs et digt fra Marianne Larsens 21 digte – og se i øvrigt resten af galleriet med Bebops eksklusive bøger...

Læs Weekendavisens korte omtale af de genudsendte 21 digte...


 

Konkurrencen er slut. Vi har modtaget mange fine bidrag og glæder os nu til at læse dem allesammen ordentligt. De heldige vindere vil få direkte besked senest i uge 41 (9.-16. oktober).
Mvh. Red.

Deltag i vores konkurrence og få din tekst på sentura.dk:
"Mit bedste læsested"

I anledning af Sentura #21 udskriver vi en rask konkurrence, hvor du kan vinde en fin lille bogpræmie. Og få din tekst på Sentura.dk

KONKURRENCE: Har du et yndlings-læsested? Et sted, hvor du foretrækker at læse frem for alle andre. Under dynen, henslængt i en gammel udtjent sofa, ved skrivebordet... Eller en yndlings-læsesituation? Læser du på din altan? Læser du bedst, mens radioen kører med P3 i baggrunden? Skal du a-b-s-o-l-u-t have en kop kaffe inden for hånds rækkevidde – eller en pose småkager – for også at få nogle ord ned? Måske gider du slet ikke at læse, men er gået over til at høre mp3, mens du cykler gennem byen?

Fortæl alle læserne og Sentura om det til fælles fornøjelse, genkendelse, forundring eller måske gru!

De enkle regler
– Teksten må højest fylde 700 tegn inkl. mellemrum [brug fx ordoptællingen i word, det svarer til cirka 5-6 linjer i et i tekstdokument]. Skulle du komme til at bruge nogle enkelte ord ekstra, bliver du dog ikke dizzet.

– Du må gerne tegne eller fotografere dit bidrag i stedet. Men vi skal have det digitalt på mail, du kan ikke sende det pr. post. Bredden må højest være 340 px [men vi kan selv justere størrelsen].

– Opfind ikke et sted, forsøg at være ærlig. Men det er naturligvis tilladt at pynte lidt på tingene. Historien frem for alt!

– Du må gerne sende flere bidrag og bruge pseudonym, hvis du foretrækker. Men kun ét bidrag under hvert navn.

Vi glæder os...
Vi glæder os til at høre, hvor og hvordan lige præcis DU foretrækker at læse en bog. Du kan sende dit bidrag til og med 1. oktober på e-adressen 21@sentura.dk.

Senturas redaktionen vælger de tre bidrag, vi bedst kan lide, og præmierer dem med et eksemplar af Marianne Larsens 21 digte [NB! Læs mere om bogen i venstre side], der venligst er sponsoreret af det eksklusive forlag Bebop.

Tør du fortælle?
Vi offentliggør et udvalg af de bedste, åbenhjertigste, mest overraskende eller måske særeste bidrag på sentura.dk. God fornøjelse.NB! Har du spørgsmål om konkurrencen, så tøv ikke med at sende en mail direkte til redaktionen på sentura@sentura.dk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

[ t o p ]       [ h j e m ]