Hvad er Sentura? | Indeks | Abonnement | Forhandlere | Links | Notits | Hjem

 M A G A S I N   L I T T E R A T U R   O G   L E V E N D E   B I L L E D E R               w w w . s e n t u r a . d k

 

PRESSEMEDDELELSE
Sentura #15
Juni 2003


Forside til magasinet

Indhold af nummer:

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12/13  14  15  16  17/18  19  20Sentura
- magasin for litteratur og levende billeder

Valdemarsgade 19A, 2. th.
1665 København V

 

Velkommen til det fremmede i Sentura
magasin for litteratur og levende billeder

Sentura #15 opsøger det fremmede i mange forskellige varianter fra fil-mens og litteraturens verden. Det fremmede tiltrækker og frastøder os. På én gang pirrende, eksotisk og skræmmende.

Det er blandt andet kvinder i krigsfilm og Lars Bukdahl i dadaland. Det er Ib Michael blandt hovedjægere, det er Kafka, der simpelthen er indbegrebet af det fremmede. Det er frygten for det fremmede i dansk film og interview med Poul Nesgaard og afgangselever fra Den Danske Filmskole.

Sentura præsenterer også i dette nummer splinterny dansk litteratur. Fra de fremmede lande har forfatterne Merete Pryds Helle, Morten Søndergaard og den mystiske Oskar K. bidraget med ikke tidligere trykte tekster.

Magasinet er krydret med illustrationer lavet til lejligheden, som lader det litterære, det kunstneriske og det visuelle gå op i en højere enhed.

»Det fremmede er en farve, øjet aldrig har set. Det fremmede er et ord, der ikke kan oversættes til modersmålet.« Sådan skriver forfatteren Merete Pryds Helle i det nyeste nummer af Sentura, der udkommer 1. juni.

Sentura byder velkommen til det fremmede.

God fornøjelse

Venlig hilsen
Redaktionen

Magasinet Sentura udgives af foreningen Sentura og er udkommet trofast siden 1998. Nummer 15 udkommer 1. juni, og næste nummer kommer til oktober/november 2003. Redaktionen kan træffes på sentura@sentura.dk eller tlf. 20 33 17 56.

 

[ t o p ]       [ h j e m ]